Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Statie de lipit cu aer cald si letcon Gordak 979B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

419 lei Lei
Brand
979B
Out Of stock
Descriere
Statia de lipit cu aer cald si letcon Gordak 979B, termocompensata, cu display digital, este ultima aparitie a firmei Gordak si adopta modulul de alimentare in comutatie de mare putere pentru a se adapta la mediul de utilizare al intregii plaje de puteri electrice. Este potrivita pentru profesionisti dar si pentru pasionatii de electronica, fiind usor de utilizat si foarte eficienta. Principalele avantaje ale seriei 979B sunt marimea redusa, zgomot redus, ecran LCD de dimensiuni mari si functia de sleep pentru suflanta.

Manerul de aer cald este foarte usor, potrivit pentru folosire indelungata, folosind un sistem inteligent de control precis al temperaturii, cu rezistenta electrica mare pentru incalzire rapida. Cand manerul este pus in suport acesta va intra automat in starea de economisire energie, revenind imediat in modul de lucru cand este ridicat din suport, iar la finalul utilizarii va intra automat in modul de racire.

Principalele avantaje:

1. Modul de proiectare combinat de dezlipire cu aer cald si letcon de lipit electric, va permite sa obtineti cu usurinta acelasi consum de energie sub diferite retele electrice prin simpla inlocuire a ansamblului manerului pistolului cu aer.
2. Carcasa statiei este compacta cu design placut si ocupa putin spatiu. Adopta un nou ecran LCD de dimensiuni mari si butoane pentru a seta modul de functionare a temperaturii.
3. Modul inteligent de control al temperaturii cu algoritm PID, interval de setare a temperaturii statiei de dezlipire termica: 100 pana la 500 de grade, cu modul de economisire a energiei de racire inteligenta latenta.
4. Pistolul cu aer adopta un element de incalzire de mare putere, care furnizeaza aer puternic si uniform. Se incalzeste rapid cand este pornit si se recupereaza rapid, facilitand dezasamblarea componentelor.
5. Dupa ce manerul pistolului cu aer este plasat in suport, statia va intra automat in modul de racire apoi dupa racire la 100 de grade va intra in stare sleep, de economisire a energiei.
6. Interval de setare a temperaturii a letconului: 200 pana la 480 de grade, modul inteligent de control al temperaturii algoritmului PID.
7. Manerul letconului este de inalta calitate si foloseste rezistenta de incalzire A1321, care se incalzeste rapid si are durata de viata mai lunga.

Specificatii:

Putere consumata: 450W.

Fluxul de aer maxim: 120L/min.

Temperatura aerului generat de pompa: 100 - 500 grade C.

Nivel zgomot: 45db.

Putere Letcon: 70W.

Tensiune aplicata letconului: 27V.

Temperatura incalzirii varfului: de la 200 pana la 480 grade C.

Rezistenta la sol: 2mohm.

Element incalzire letcon: ceramic cu incalzire rapida, model A1321

3 capete suflare de marimi diferite.

Lungime cablu letcon: aproximativ 1,1m.

Lungime cablu maner suflanta: aproximativ 1,3m.

Dimensiuni: l 128 x A 150 x H 103mm

Greutate: 2.4 kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura